Engagera dig

Har du varit medlem ett tag och känner dig nu varm i kläderna och vill ta steget att bli aktiv i Gröna studenter? Eller är du alldeles ny i förbundet men kan inte låta bli att göra skillnad direkt?

I Gröna studenter kan du engagera dig lokalt i din lokalavdelning och nationellt i flera olika grupper. Vissa av grupperna på nationella nivå väljs på riksårsmötet men andra kan du hoppa in i när som helst. Det finns även möjlighet att praktisera hos oss.

För många är första steget att kontakta sin lokalavdelning för att höra vad som är på gång i sin ort. Lokalavdelningarna anordnar filmvisningar, debatter, driver kårpolitik eller ordnar diskussionskvällar. Andra testar att åka på någon av de aktiviteter som förbundet anordnar – ett bra sätt att träffa gröna akademiker från hela landet. Tycker du om att skriva kan du också kontakta redaktionen på vår idépolitiska tidskrift Vy.

Huvudsaken är att för dig som är medlem och grön akademiker finns många olika sätt att påverka på, både inom Gröna studenter, Miljöpartiet och resten av samhället.

Det finns många sätt att vara grön på, och oavsett hur du vill engagera dig är du välkommen.

Vill du bli aktiv? Kontakta Mikaela på kansliet på gs@mp.se eller 076-941 10 68 så får du hjälp att hitta rätt!

Tillsammans gör vi skillnad!